Shirokuma kiadó

SHIROKUMA KÖNYVEK

Nemcsak Japán

A Shirokuma könyvkiadó eredetileg a japán nyelvtanulással és kultúrával foglalkozó hiánypótló tankönyveket, munkafüzeteket, tanulássegítő kiadványokat és egyéb műveket jelentetett meg. Büszkék vagyunk arra, hogy nálunk kaphatók legnagyobb választékban kandzsitanulással és japán írásjegyekkel (egészen a kalligráfia történetéig bezárólag) foglalkozó ismeretterjesztő és/vagy tankönyvek, és kapható nálunk a The Japan Times igen népszerű Genki tankönyve is (egyes egyetemek japán szakán kötelező tananyag).

Ahogy a cég egyre nagyobbá vált, nem japán témákkal foglalkozó műveket is felvettünk palettánkba, beleértve általunk kedvelt külföldi műveket is, de kiemelt hangsúlyt fektetve arra, hogy támogassuk az eddig kiadatlan magyar szerzőket olyan formában, hogy kezdeti költségek nélkül, de eladás utáni azonnali haszonnal jelenhessenek meg műveik.

Eddig megjelent könyveinket keresse webáruházunkban.

Shirokuma webáruház
Szerzői kiadás

Kedves Reménybeli Szerzőnk!

Ha ki szeretné adni saját könyvét, annak minden munkafolyamatában tudunk segíteni, legyen az korrektúra, tördelés, borítótervezés, e-book készítése, vagy az ISBN-számhoz szükséges tiszteletpéldányok legyártása.

Amennyiben nem nyomdakész állapotban kapjuk a könyvet, előzetes egyeztetés után adott honoráriumért vállalunk lektorálást, nyomdai szerkesztést és borítótervezést (ezekre vonatkozó tanácsokat ingyen adunk, amennyiben a szerző maga szeretné elvégezni a munkát). Saját digitális nyomdánknak hála, előnyös konstrukciókat tudunk felajánlani minden téren. Forduljon hozzánk bizalommal.