Internetes szolgáltatások

Visszatérő motívum ez nálunk, de nemcsak a legnagyobb nyomda, hanem a legnagyobb internetszolgáltató sem mi vagyunk az országban. Viszont – hasonlóan a nyomdához – cserébe nemcsak csomagokból lehet nálunk választani, hanem valóban meghallgatjuk az ön igényeit, és segítünk megtalálni a legjobb megoldást – ha tudjuk, a saját eszközeinkkel (a szervereink az ország egyik legjobb szerverparkjában találhatók), vagy ha nem elég, megkeresve a legalkalmasabb szolgáltatókat, akár a világ túlfelén.

Webes tárhely biztosítása

Az ország egyik legjobb adatközpontjában található szervereinken mindenféle méretű tárhelyet és levelezést tudunk biztosítani, nemcsak előre kitalált csomagokat. Nálunk valóban testreszabott szolgáltatást kérhet.

Domainbejegyzés

Vállaljuk az Ön által kiválasztott domainnév bejegyzését (amennyiben szabad) és a névszolgáltatás üzemeltetését (akkor is, ha nem nálunk van a tárhely vagy a levelezés).

Weboldalak készítése

Egyéni megállapodás alapján vállaljuk webhelye elkészítését. A design lehet „hozott”, együtt tudunk dolgozni kedvenc grafikusával. Ha nincs ilyen, természetesen mi is tehetünk javaslatokat, majd az Ön választása alapján, Önnel együttműködve kialakítjuk az oldalak formáját, a webhely szerkezetét, illetve az adminisztrációs felületet – ahol azután Ön töltheti fel vagy módosíthatja a tartalmat.

Azért nálunk is vannak csomagok

Ha nem kíván beszélgetni velünk, és pontosan tudja, mit akar, tessék, nálunk is lehet csomagokból választani, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek egyéb lehetőségek.

MINI

10000 Ft/év

vagy 1000 Ft/hó

  • 500 MB tárhely
  • 1 MySQL adatbázis
  • 2 db e-mail cím
  • Ingyen HTTPS
BÉRELT SZERVER

Keressen!

  • Igény szerint memória
  • Önnek konfiguráljuk
  • Üzemeltetjük
  • Mindenben segítünk

Webáruház készítése

Segítünk egy saját tulajdonú, modern külsejű webáruház elkészítésében, amely után nem kell havi díjat fizetnie, csak használnia. Az alaprendszer ingyenes, csak a testreszabás kerül pénzbe. Minél konkrétabb ötletekkel jön, annál könnyebb a dolgunk.

Webes alkalmazásfejlesztés

Rendkívül gyorsan tudjuk adatbázisokra épülő alkalmazások prototípusait, vagy akár a teljes alkalmazásokat elkészíteni.