Informatikai és rendszergazdai szolgáltatások

Konzultációs szolgáltatások

Fő- és alvállalkozóként közreműködünk teljes informatikai projektek és rendszerek, vagy azok egy részének megtervezésében, kialakításában, bevizsgálásában és megvalósításában, üzemeltetésében. Fő erősségünk, hogy nem vagyunk elkötelezve egyetlen gyártó vagy megoldás mellett sem: igyekszünk valóban objektíven, az igényeknek legjobban megfelelő megoldást kialakítani. Bár elsődleges piacunk a kisvállalati, nem rettenünk vissza a nagyobb feladatoktól sem: szakértő partnereinkkel együtt megoldást tudunk nyújtani összetett, szerteágazó tudást igénylő feladatokra is.

Támogatási szolgáltatások

• Telefonos szaktanácsadás
• Helyszíni (kiszállásos) szolgáltatások
• Megelőző felmérések és tanácsadás
• Távoli szolgáltatások (felügyelet és rendszerkarbantartás)
• Garantált rendelkezésre állás

Rendszerintegráció

Ha kell, egyedi fejlesztést is igénybe véve, megrendelőink meglévő és újonnan beszerzett eszközeit egységes informatikai infrastruktúrává kapcsoljuk össze, továbbá az alkalmazásfejlesztőkkel és gyártókkal együttműködve biztosítjuk az összes alkalmazás folyamatos és megbízható működését.

Személyre szabott és emelt szintű oktatások

Egyedi, személyre szabott képzéseink történhetnek hagyományos, tantermi foglalkozások formájában vagy online, de vállaljuk a kihelyezett, on-job típusú oktatások elvégzését is, amelyek során ügyfeleink szakembereit a saját rendszereik előtt, vagy az azokat modellező tesztlaborjukban oktatjuk.
Igény esetén együttműködünk e-oktatási tananyagok és megoldások kialakításában is.

Hogy ön a lényegre koncentrálhasson

Infrastruktúra-üzemeltetés
 (outsourcing)

Vállaljuk teljes informatikai infrastruktúrák bérüzemeltetését, kiszállásos és távfelügyeletét. Teljeskörű nyilvántartást készítünk a hardver- és szoftverparkról és azt folyamatosan karbantartjuk. Szakembereink beszerzik, üzembe helyezik és átadják az eszközöket, és az igényeknek megfelelően képzést is tartanak azok helyes használatáról. A szolgáltatást megelőző jellegű karbantartás, és teljes körű hibaelhárítás egészíti ki, továbbá átvállaljuk a megbízó tulajdonában lévő eszközök összes garanciális ügyintézését is. Szolgáltatásunk az informatikai üzemeltetés minden részére kiterjed:

  • ügyféligények felmérése
  • informatikai rendszerek tervezése, a meglévő rendszerek felhasználásával és optimalizálásával;
  • strukturált hálózat (hang- és adatátvitel) megtervezése és kiépítése,
  • aktív hálózati eszközök üzembe helyezése és felügyelete;
  • kiszolgálók, munkaállomások, perifériák és távközlési eszközök üzembe helyezése és felügyelete (szükség szerinti virtualizációval);
  • szoftverlicencek beszerzése, aktiválása és megújítása,
  • szerverszoba kiépítése;
  • ha szükséges, prezentációs eszközök és hangosítás megtervezése és üzembe helyezése;
  • hangosítás kivitelezése,
Gyorsan, hatékonyan

Egyedi alkalmazásfejlesztés

A különböző rendszerek illesztéséhez szükséges egyedi integrációs és fejlesztési feladatokon túl állunk rendelkezésre mindenféle egyedi fejlesztési igény kiszolgálására is. A felmerülő fejlesztési feladatokat platform- és gyártófüggetlen módon a megoldás hatékonyságának szempontjából közelítjük meg.
Célunk az optimális szervezeti működést kiszolgáló informatikai megoldások elkészítése, nem pedig a kész megoldások erőltetése.
Elkészült megoldásainkhoz hosszú távú üzemeltetési és támogatási szolgáltatásokat kínálunk és természetesen rendelkezésre állunk a használat közben megfogalmazódó új igények alapján történő továbbfejlesztés terén is.