Menu
Kosár

Simon Judit - Gáncs Nikolasz: Dzsizó Bódhiszattva

Simon Judit - Gáncs Nikolasz: Dzsizó Bódhiszattva
Új
Simon Judit - Gáncs Nikolasz: Dzsizó Bódhiszattva

"Dzsizó Boszacu, vagyis Dzsizó bódhiszattva az egész buddhista világban ismert. ...Japánban Dzsizóként ejtik ki nevét és ismerik. Több buddhista szent szöveg (szútra) is megőrizte számunkra csodálatos fogadalmát és tetteit, amit minden szenvedő lény érdekében tett. Történetünken az ő alakja és cselekedetei elevenednek meg regényes formában."

"Jelen könyv egyszerre válhat alapművé és gyakran olvasott kötetté azok számára, akik vonzódnak a buddhista legendák iránt vagy éppen elhivatott gyakorlói a buddhizmusnak, és azok számára is, akik szeretnek esténként olyan olvasmányokkal elaludni, amelyek inspirálóan hatnak és erőt adnak a mindennapok nehézségeihez. Nem utolsó sorban pedig ajánljuk gyakorló szülőknek, hiszen tökéletes esti mesékké válhatnak a saját és gyermekeik számára is!

Az eredeti történetek változtatások és átdolgozások nélkül kerültek a kötetbe, néhol ugyan elhagytuk a több száz éves buddhista szútrákra jellemző hosszú felsorolásokat és ismétléseket, de mindenhol törekedtünk a hagyományok megőrzésére."

Írjon értékelést

Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékeléshez
  • Stock: 9
  • Model:
  • ISBN: 9786158034364
Eladott darabszám: 1
Megtekintések száma: 3191
2 990 Ft
Nettó ár: 2 848 Ft