Menu
Kosár

Magyar szerzők

Magyar szerzők
A Károli Gáspár Egyetem BTK-Japán tanszékének kiadványa, amelyben Ito Ryusaku (japán nyelvű), Wakai Seiji (japán és magyar nyelvű) nyelvpedagógiai írásai, Erős Petra, Tyll Ágoston a Japánban megjelenő deviáns viselkedésekkel foglalkozó írása, valamint Markó László 1920-30-as évek Japán politikai, tá..
635 Ft
Nettó ár:500 Ft
"Ez a kötet egyszerre lehet segítség a kezdő zen gyakorlók, az érdeklődő és kíváncsi olvasók, valamint azok számára is, akiknek a zen buddhizmus vagy a zen gyakorlás már egyáltalán nem ismeretlen. A könyvben először a zen meditáció részletes leírásával ismerkedhetünk meg technikai és gyakorlati s..
3 490 Ft
Nettó ár:3 324 Ft
"Dzsizó Boszacu, vagyis Dzsizó bódhiszattva az egész buddhista világban ismert. ...Japánban Dzsizóként ejtik ki nevét és ismerik. Több buddhista szent szöveg (szútra) is megőrizte számunkra csodálatos fogadalmát és tetteit, amit minden szenvedő lény érdekében tett. Történetünken az ő alakja és csele..
2 990 Ft
Nettó ár:2 848 Ft
...Erősebb, gyengébb, erősebb lökések és rázkódás, ez ismétlődött folyamatosan, mintha már órák óta tartana. És ekkor eljött egy pillanat, amikor úgy éreztem, hogy mindennek vége. Még sohasem volt halálfélelmem korábban... A szerző, Kiss Annamária Szendaiban, Fukusimától mindössze 90 kilométe..
1 890 Ft
Nettó ár:1 800 Ft
"Két rendőr, akiknek a bűntények felderítése csak amolyan délutáni móka; az Ördög és üzletfele kalandjai; egy hányattatott sorsú ember története; egy rendőrőrs mindennapjai. Tulajdonképpen mindet tekinthetjük a regény témájának, és mégsem. Ami igazán fontos szerepet kap, az a szereplők közt lezajló ..
2 520 Ft
Nettó ár:2 400 Ft
1–6/6 megjelenítése (1 oldal)