Menu
Kosár

Elektronikus szótárak

Ez a Canon szótárgép a Wordtank sorozat egyik olyan modellje, amely egyszerre kínai és japán szótár is, amelyek között szabadon "ugrálva" lehet keresni, ezért a kínai nyelv szerelmeseinek éppen annyira hasznos, mintha valaki japánul tanul, nem beszélve ezen két nyelv közt szabadon váltogatókról. Tar..
28 575 Ft
Nettó ár:22 500 Ft
Japán-angol, angol-japán és egynyelvű szótárakat tartalmazó gép 34 különféle tartalommal. A Sharp belföldre készített modellje, a kezelőfelülete is teljesen japán nyelvű (de nem olyan rettenetesen bonyolult). Részletes (japán nyelvű) leírás a szótárgépről: http://www.sharp.co.jp/papyrus/lineup/pw-a..
22 860 Ft
Nettó ár:18 000 Ft
Ez a szótár a SHARP mostani kínálatának talán legjobb ár/értéket kínáló modellje. (Közben kijött a még újabb, ez még a 2016-os.) Közép- és felsőfokú tanulmányokhoz ajánljuk – kezdőknek nem, mivel nincs angol nyelvű menüje. Egy kis segítség eligazodni a japán elektronikus szótárak kavalkádjában, és ..
88 900 Ft
Nettó ár:70 000 Ft
1–3/3 megjelenítése (1 oldal)
Tudjuk, hogy idegesít téged is, de...
...ez a törvény, szóval szólnánk, hogy ez a webhely is használ sütiket (cookie-kat) személyes adatokat NEM tartalmazó, de a személyre szabott szolgáltatásokhoz szükséges információ elmentéséhez a gépeden. Ha nem tetszik, írj, kiszolgálunk offlány.