Üdvözli Önt a Shirokuma Nyomda!

Üdvözöljük nyomdánk főoldalán

A Shirokuma nyomda 2004. júliusa óta működik, és komplex, személyre szabott megoldásokkal áll a megrendelők rendelkezésére a céges portfoliókkal kezdve (egyedi névjegykártya, spirálfüzet, mappa, levélpapír, jegyzettömb, naptár, stb. tervezési és elkészítési munkálatai) a széleskörű könyvnyomtatási szolgáltatásokon át (saját célra vagy terjesztésre szánt kiadványok, évkönyvek, fotókönyvek akár kis példányszámban, puha- vagy keményborítós változatban) az egyedi megrendelésekig (részmunkafolyamatok, például spirálozás vagy laminálás, családnak szánt, fényképes naptár, egyedi römikártya, matrica, kotta, saját CD lemez- és borítónyomtatással, stb).

A megrendelés menete:

  • Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, telefonon ((1) 358-9652), vagy személyesen (1122 Budapest, Maros u. 25.).
  • A megkeresés után személyes ügyintézője rövid időn belül felveszi önnel a kapcsolatot.
  • Az árajánlatra vonatkozó részletek tisztázása után személyes ügyintézője írásos, részletezett árajánlatot küld, határidővel. Az árajánlat természetesen nem kötelez megrendelésre.
  • Amennyiben a megrendelő elfogadja az árajánlatot, személyes ügyintézője igény szerint fogja tájékoztatni a munkafolyamat részleteiről.
  • A megrendelt terméket személyesen is át lehet venni irodánkban, de futárszolgálattal is el tudjuk küldeni.

Kérjük, nézzen szét termékeink között, tekintse meg a rendelkezésünkre álló eszközöket, vagy olvasson bele nyomdaszótárunkba.