Néhány szó rólunk

A Shirokuma Kft azzal a céllal jött létre 2001-ben, hogy a számítástechnikai iparágon belül valódi, elszámoltatható minőséggel különböztesse meg magát a versenytársaktól. A cég professzionális informatikai szolgáltatásokat (műszaki konzultációt, projektmenedzsmentet, rendszerintegrációt, támogatást és egyedi fejlesztéseket) kínál, illetve különféle informatikához és nyelvekhez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújt (például szoftverhonosítást, szakmai fordítást és tolmácsolást, tenderanyagok előkészítését, DTP- és kiadói szolgáltatásokat, szakmai lektorálást és nyelvi korrektúrát). Ez utóbbi területen a Shirokuma Magyarországon a piac élvonalbeli szereplője: fő- vagy alvállalkozóként az országban jelenlévő szinte összes nagy multinacionális informatikai cégnek dolgozik vagy dolgozott korábban.
 

2002 óta egy új területen, a professzionális audioszolgáltatások terén bizonyítunk ambiciózus hangmintagyűjtemény-projektünkkel, amely mára a világ legszebb mintavett orgonahangjait eredményezte. 2003 óta pedig internetes és webes szolgáltatásokat is kínálunk ügyfeleinknek.

Minőség megfizethető áron

Ha egy professzionális szolgáltatásokkal foglalkozó cég sikeres kíván lenni, akkor nem elegendő kiváló minőségű, testreszabott szolgáltatásokat biztosítania, mindezt megfizethető áron kell tennie. A mi legfontosabb célunk ügyfeleink elégedettsége. Ez a hozzáállás elvezetett a sikerhez az informatikai szakfordítás terén (kérjük, tekintsék meg referenciáinkat) és most más területeken is sorra kamatoztatjuk a minőségre fektetett gondos hangsúlyt.
 
Tisztában vagyunk azzal is, hogy a technológia van az emberért és nem fordítva. Tudjuk továbbá, hogy a legolcsóbb megoldás hosszú távon már egyáltalán nem a legolcsóbb, a legdrágább pedig a legritkább esetben a legjobb. Célunk, hogy a lehető legjobb megoldást kínáljuk a felmerülő igényekre és problémákra - ehhez pedig csupán az kell, hogy Ön mennél pontosabban fogalmazza meg őket. S ha már a költségekről beszélünk, még egy jó hír: nem Önnel fizettetjük meg saját reklámköltségeinket, ugyanis cégünk közvetlenül nem költ ilyesmire. Úgy gondoljuk, a munkánk minőségének kell beszélnie helyettünk.
 

Az emberi tényező

Hisszük, hogy a különbség az apró részletekben rejlik. A mai világban, ahol a hi-tech termékek versenye nyomasztóan felgyorsult és minden problémára százféle eszköz létezik, az információnak pedig inkább bőségével, semmint a hiányával kell küzdeni, újra az emberi tényező az, amely képes a jó eszközöket valóban értékes és hasznos megoldásokká alakítani.
 
Ha a fentiek alapján úgy gondolja, hogy tudunk segíteni az Ön munkájában, kérjük, keressen meg bennünket.