Fizetés

 

  • Utalással: előre kiállított Pro Forma számla alapján, ha ezzel a lehetőséggel kíván élni, kérjük, jelezze a megrendeléskor.
  • Készpénzzel: a termék átvételekor személyesen, vagy kiszállítás esetén utánvéttel.
  • Kiemelt ügyfeleinknek és rendszeres megrendelőinknek természetesen lehetőséget adunk utólagos teljesítésre (banki átutalással) is, 8 napos határidővel.

Nyomdai termékek átvétele és kiszállítása

1. A nyomdai termékek személyes átvétele irodánkban ingyenes.

  • Irodánk címe: 1122 Budapest, Maros u. 25, mfsz. 1. (27-es kapucsengő)
  • Nyitvatartási idő: 09:00 - 17:00, vagy külön egyeztetés alapján.

2. Amennyiben a terméke(ke)t futárral szeretné megkapni, kiszállítási díjszabásunk a következő:

Szállítást nettó 30.000 Ft feletti rendelés esetén, Budapest területén belül ingyenesen, nettó 30.000 Ft alatti rendelés esetén, Budapest területén belül nettó 3.000 Ft-ért, vidéki és egyedi szállítást előzetes egyeztetés szerint tudunk vállalni.

Árajánlat kérése (nyomda)

Amennyiben árajánlatot szeretne kapni tőlünk valamilyen nyomdai munkára, szükségünk lesz a megrendelt szolgáltatás és/vagy termék pontos leírására. Ha nem biztos abban, hogy minek kell szepelnie a pontos leírásban, egyeztetés céljából kérjük, lépjen kapcsolatba nyomdavezetőnkkel, Szűcs Krisztiánnal, akinek az elérhetőségei a következők:

  • E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Telefon: (1) 358-9652
  • Skype: Szűcs Krisztián
  • Személyesen: 1122 Budapest, Maros u. 25, mfsz. 1.

Árajánlatot e-mail formátumban (igény szerint telefonon vagy személyesen is) adunk, az árajánlat tájékoztató jellegű, az ügyfelet nem kötelezi semmire. Az árajánlat tartalmazza a munka pontos leírását, a munkafázisonkénti mennyiséget, a nettó árakat, a bruttó árat, és minden egyéb tudnivalót.

Amennyiben árajánlatunk megfelel önnek, kérjük, ne felejtse el megrendelni a kívánt munkát.

Megrendelés (nyomda)

Amennyiben árajánlatunk elnyerte tetszését, kérjük, az árajánlatra való hivatkozással erősítse meg megrendelését Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (pld.: "Megrendelem az xxxx. sz. árajánlatban szereplő terméket/szolgáltatást").

A megrendelést követően a kijelölt kapcsolattartója fogja a megrendelővel tisztázni az esetlegesen felmerülő kérdéseket, és igény szerint tájékoztatni a megrendelőt a munkafázisokról.