Üdvözöljük a Shirokuma csoport főoldalán!

A Shirokuma Kft. 2001-ben jött létre, és azóta nőtte ki magát szakfordítói és számítástechnikai szolgáltatásokat kínáló cégből lézergravírozásra is alkalmas digitális nyomdává, könyvkiadóvá és számos különböző igényre komplex megoldásokat kínáló vállalkozássá. A Shirokuma csoport célja, hogy minőségi és egyedi szolgáltatásokat biztosítson megfizethető áron, az ügyfél elvárásaihoz rugalmasan igazodva, legyen szó akár céges, irodai megoldásokról (névjegy, bélyegzők, nyomdai munkák, egyedi céges ajándéktárgyak akár kis mennyiségben), akár egyéni megrendelésekről (igényes fotókönyvek, saját könyv kiadása, egyedi, személyes ajándékok). Emelett szak- és műfordítást is vállalunk, komoly referenciákkal.

A Maido Kft., a Shirokuma leányvállalata 2006 óta foglalkozik a japán nyelvtanulással és a japán kultúrával kapcsolatos kiadványok, művészeti eszközök és egyéb tárgyak forgalmazásával, továbbá ezek használatát is megtanulhatja nálunk autentikus oktatóktól például a kalligráfia-tanfolyamunkon.

Kérjük, látogasson el az egyes cégprofilok aloldalára, a webáruházunkba vagy, amennyiben felkeltettük az érdeklődését, személyesen is szívesen látjuk a Déli Pályaudvarnál, a Maros utcában.

 

 

Shirokuma nyomda

Shirokuma szakfordítás

Shirokuma pro IT szolgáltatások

Shirokuma webáruház

Shirokuma Internet

Maido webáruház

Codecharge.hu

Red 5 Audio

Szaku magazin

 

Shirokuma Webmail belépés

 

www.eset.hu