Üdvözli Önt a Shirokuma Kiadó

Pár szó magunkról:

A Shirokuma könyvkiadót a 2000-es évek elején alapította két tulajdonosa abból a célból, hogy a magyar könyvpiacra a japán nyelvtanulással és kultúrával foglalkozó hiánypótló tankönyveket, munkafüzeteket, tanulássegítő kiadványokat és egyéb műveket jelentessen meg. Büszkék vagyunk arra, hogy nálunk kaphatóak legnagyobb választékban kandzsitanulással és japán írásjegyekkel (egészen a kalligráfiai történetéig bezárólag) foglalkozó ismeretterjesztő és/vagy tankönyvek, nem beszélve arról, hogy a japán szakokon kötelező Genki kiadványok magyar forgalmazói is mi vagyunk.

Emellett nyelvgyakorlásra szolgáló japán egynyelvű szótárakat, japán-angol tankönyveket és japán szótárgépeket is árusítunk.

Ahogy a cég egyre nagyobbá vált, nem japán témákkal foglalkozó műveket is felvettünk palettánkba, beleértve általunk kedvelt külföldi műveket is, de kiemelt hangsúlyt fektetve arra, hogy támogassuk az eddig kiadatlan magyar szerzőket olyan formában, hogy kezdeti költségek nélkül, de eladás utáni azonnali haszonnal jelenhessenek meg műveik. Erről itt olvashat bővebb információkat.

Eddig megjelent könyveinket itt nézheti meg, és itt vásárolhatja meg.

Amennyiben bármi kérdése van felénk, elérhetőségünk:

Shirokuma kiadó

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
1122 Budapest, Maros u. 25.
T: (1) 358-9652