Japán nyelvoktatás

Örvendetesen szaporodik hazánkban a japánul tanulók száma, de még mindig kevesen vagyunk ahhoz, hogy stabil piacot jelenthessünk jó minőségű tankönyvek, szótárak és egyéb nyelvi segédanyagok kiadásához. A hagyományos nyomdai technológiák ezres nagyságrend felett járnak ésszerű példányonkénti költséggel - ennek hatását a piacon mindenki jól ismeri. Digitális nyomdai lehetőségeinket és a japán-magyar vegyes anyagok készítése terén szerzett ismereteinket felhasználva szeretnénk segíteni ezen a helyzeten.

Először is, nem kimondottan a gyors meggazdagodás szándékával magunk is megpróbálunk néhány olyan terméket és szolgáltatást biztosítani a japán nyelv tanulásához, vagy akár csak a japán kultúra megismeréséhez, amely Magyarországon, magyar nyelven nem, vagy csak körülményesebb utánjárással érhető el. Kandzsi-gyakorlókártyáinkat mostanra jól ismerik a japánul tanulók szerte az országban, de számos egyéb termékkel - reprint kandzsiszótárral, hiragana- és katakana-tankönyvvel és munkafüzettel, valódi japán import ecsettollakkal és még sok-sok más hasznos aprósággal várjuk a japán nyelv iránt érdeklődőket webáruházunkban.

Másodszor pedig, felajánljuk digitális nyomdai kapacitásunkat mindenki számára, aki rendelkezik egy kézirattal, legyen az tankönyv, szótár vagy munkafüzet. A jelenlegi realitás az, hogy 100-150 példányig az ofszetnyomdáknál lényegesen jobb, 3-400 példányig pedig azokkal összemérhető árakat tudunk elérni. Legyen akár arról szó, hogy egy iskola munkafüzeteket készít a diákjai számára, akár arról, hogy egy pályázathoz el kell készíteni egy tankönyvből 4-5 példányt, akár arról, hogy japán nyelvű táblákat, naptárakat, vagy matricákat szeretne valaki, nagyon szívesen segítünk.

A kérdéseket, javaslatokat, az esetleges segítő szándék jelzését az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen várjuk.